.

ANIMACIÓ

A Camping Playa MontRoig, tenim una oferta variada amb activitats d’animació tant per als nens com per als que ja no són tan nens de la família.

Amb professionals que es dediquen a l’entreteniment de tots els nostres hostes, en el nostre complex trobarà una variada oferta d’activitats.

Amb zones habilitades per a aquestes activitats (tant esportives com d’espectacles) , al Camping Resort Playa Montroig tot està pensat per oferir comoditat i entreteniment a tota la família. En poques paraules, intentem que a les seves vacances no li falti cap ingredient.

Si li agrada divertir-se amb la seva família, potser s’animarà a provar des de les mogudes classes de zumba a les relaxades sessions de tai chi.


Des d’activitats esportives per als més actius de la casa fins al nostre fantàstic karaoke. Passin-s’ho bé amb les innumerables opcions d’entreteniment que ofereix el nostre complex

ACTIVITATS PER A NENS

Els més petits de la casa gaudiran d’allò més amb multitud d’activitats, sempre supervisats i orientats per un equip de professionals.

ACTIVITATS EN FAMÍLIA

Divertides coreografies en el nostre Pai Pai, gimcanes, concursos, karaoke... Infinitat d’opcions per gaudir de jornades inoblidables a Platja Montroig.

ESPECTACLES

Nombrosos shows de prestigi internacional provoquen l’admiració dels nostres hostes. Des de l’exòtic show de la Polinèsia, flamenc, concursos,  grups musicals i moltes més sorpreses que no el deixaran indiferent.

Ofertes

Descobreixi les nostres ofertes i principals novetats que preparem per a vostè