.

Ontdek ons delicieus gastronomisch aanbod

Of u nu een drankje neemt aan onze zwembaden of de heerlijke schotels proeft in onze restaurants, Playa Montroig Camping Resort biedt u een ongeëvenaarde ervaring.

Van de smakelijke vlees- en visgerechten in ons Restaurante Grill tot de ruime selectie aan typisch mediterrane gerechten in ons restaurant “La Terrassa”, alles wat we op onze kaart aanbieden wordt door onze chef-koks bereid met lokale ingrediënten van de beste kwaliteit. Geniet van onze recepten en proef onze heerlijke keuken.

2
RESTAURANTS MET MENU EN A LA CARTE
9
BARS MET VERSCHILLENDE SFEER
1
DISCO LOUNGE MET ELKE AVOND MUZIEK
600
PLAATSEN BESCHIKBAAR BINNEN RUIME OPENINGSUREN

De cafetaria’s en bars zijn over het hele Resort verspreid om ze voor iedereen toegankelijk te maken en ze beschikken over hun eigen sfeer, van het genot van het mediterrane aroma in Bar Tucanamar, de rust in la Piscina, de avond in Espai Cocktail Bar & Chill Out of het feest in de Espai Disco Lounge


We presenteren u de voornaamste kenmerken die onze restaurants omtoveren in een gastronomisch feest

DRANKJES VLAKBIJ HET STRAND

Ontspan en drink een vers sapje in de Tropical Bar “Tucanamar” na een drukke dag terwijl u naar de rollende golven kijkt. Een unieke ervaring.

EEN ONGELOFELIJKE OMGEVING

laat u verleiden door onze " Espai Grill Cocktail Bar & Chill-Out" met zijn ruime keuze aan cocktails en zijn gastvrije en innovatieve omgeving. Nergens vindt u eenzelfde plek, geniet van de zwoele warme mediterrane nachten en van goede muziek.

GENIET VAN HET MEDITERRANE DIEET

Het mediterrane dieet is over de hele wereld bekend voor zijn gezonde voeding die een grote mix is van smaken en aroma’s. Zo is ook de keuken van Restaurant “ Terrassa”, waar we u alle mediterrane smaken aanbieden.

OP UW STAANPLAATS

Van de heerlijke gestoomde mosselen van de Delta van de Ebro tot paella’s met zeevruchten, u beschikt nu over een ruime kaart met bereide schotels om mee te nemen.

Aanbiedingen

Ontdek onze aanbiedingen en het belangrijkste nieuws