.

Tarieven / Voorwaarden 2024

 

 

ALGEMENE BOEKINGSVOORWAARDEN 2024

Voorwaarden geldig voor reserveringen gemaakt voor 01/07/2024

 

1.    STAANPLAATSEN

1.1. Het perceel is beschikbaar vanaf 13:00 uur op de dag van aankomst. Om de rust van onze klanten te garanderen, is het niet toegestaan ​​om na 22:00 uur binnen te komen. Voor latere aankomsten bieden we een bepaalde zone om te overnachten.

1.2. Op de vertrekdag moet het perceel vóór 12.00 uur verlaten zijn, nadat alle persoonlijke bezittingen en resterende elementen zijn verwijderd.

1.3. Maximaal 6 personen per perceel.

1.4. Perceelprijzen zijn inclusief 2 volwassenen + 1 caravan, tent of camper + 1 auto of motor + 10% V.A.T.

1.5. De seizoensaanbiedingen omvatten uitsluitend het reserveringhoudende stel met hun kinderen. De klant verwerft bij het aangaan van het contract de verbintenis om de specifieke voorwaarden van de seizoensaanbiedingen en het interne reglement van Playa Montroig te lezen, wat betekent dat met de betaling de voorwaarden en voorschriften worden aanvaard. De klant moet een lijst aantonen met de namen en het verwantschap van de metgezellen voordat hij toegang krijgt tot Playa Montroig.

1.6. Afhankelijk van het type en de plaatsing van de bomen op het perceel, wordt het aanbevolen om de te installeren caravans of campers te meten. Voor caravans en campers met grotere afmetingen is het noodzakelijk om contact op te nemen met de reserveringsafdeling om de beschikbaarheid te bevestigen.

1.7. De klant kan een specifiek perceelnummer aanvragen dat wordt toegewezen en bevestigd. De camping behoudt zich echter het recht voor om het toegewezen perceel te wijzigen door het te vervangen door een andere van dezelfde categorie vanwege organisatorische omstandigheden of overmacht. Voor een verblijf van minder dan 7 nachten is de toewijzing van perceelnummer niet beschikbaar.

1.8. Van 13/07 tot 30/08 zijn de verblijven in Premium Plus-plaatsen van zaterdag tot zaterdag.

1.9. In bepaalde periodes behoudt Playa Montroig zich het recht voor om minimumverblijven te hanteren. In hetweekend is een verblijf van één nacht niet mogelijk.

 

2.   BUNGALOWS

2.1. De accommodatie is vanaf 16:00 uur beschikbaar voor de klant op de dag van aankomst.

2.2. Het vertrek moet vóór 11:00 uur op de dag van vertrek zijn.

2.3. Bij aankomst moet u een borg van 100 euro achterlaten. De terugbetaling wordt uiterlijk 7 dagen na vertrek gerealiseerd.

2.4. Prijzen zijn inclusief wekelijkse wissel van bedlinnen en schoonmaak.

2.5. Het aantal toegelaten personen, gepubliceerd op onze website, wordt bepaald door de capaciteit van het bungalowmodel.

2.6. Bij een verblijf van minder dan 3 nachten wordt een toeslag van 25 euro in rekening gebracht voor het schoonmaken.

2.7. Van 13/07 tot 30/08 zijn de verblijven op bungalows Bora Bora, Seaside Villa en Marine Ecolodge van zaterdag tot zaterdag. De verblijven in Palm Tree Villa, Royal Palm Villa en Sunset Villa zijn minimaal 7 nachten met aankomst- en vertrekdagen op zaterdag en woensdag

 

3.   AANBETALING CONTRACTEN VOOR PERCELEN EN ACCOMMODATIES

3.1 Bedrag van de aanbetaling voor verblijven buiten het hoog- en laagseizoen (van 22/03 tot 03/11):

15% van het totale bedrag voor aanvragen die we ontvangen vóór 30/09/2023

25% van het totale bedrag voor aanvragen die we ontvangen vóór 31/12/2023

40% van het totale bedrag voor aanvragen die we ontvangen na 01/01/2024

3.2 Als de prijs voor 2024 niet bekend is op het moment van de voorboeking, is een eerste aanbetaling van 200 Euro vereist en ontvangt de klant op een later tijdstip een boekingsaanvraag om de tweede aanbetaling te voldoen, waar hij op de hoogte wordt gesteld van de totale hoeveelheid

3.3. In het geval van het huren van Bungalows en Premium Plus moet het verschuldigde bedrag (inclusief toeristenbelasting) vóór de dag van aankomst worden betaald.

- 15 dagen voor aankomst voor verblijven buiten het seizoen van 22/03 tot 12/07 en van 31/08 tot 03/11

- 40 dagen voor aankomst vor verblijven in het hoog seizoen van 13/07 to 30/08

Deze betaling moet worden gedaan via de online incheckoptie die wordt verzonden naar de e-mail die is meegedeeld in de huuraanvraag. Als de betaling niet wordt voldaan, wordt het contract geannuleerd volgens de annuleringsvoorwaarden.

3.4. Voor de rest van de huurcontracten moet het resterende bedrag van de betaling (inclusief toeristenbelasting) worden voldaan bij de receptie op de dag van aankomst of om het check-in proces te versnellen, een paar dagen voor aankomst d.m.v. het online check-in systeem. Dit inchecksysteem wordt verzonden naar de e-mail die is meegedeeld in de huuraanvraag en werkt vanaf ontvangst tot 48 uur vóór de dag van aankomst.

  

4.   PRIJZEN

4.1. Playa Montroig Camping Resort behoudt zich het recht voor om de prijzen op elk moment voorafgaand aan de bevestiging van het contract te wijzigen.

4.2. De prijs is gebaseerd op de informatie die door de klant is verstrekt. De bevestigde prijs is gegarandeerd zolang er geen wijziging van data, categorie of items die onderhevig zijn aan het oorspronkelijk gecontracteerde tarief en zoals die staan in de bevestiging wordt aangebracht. Elke volgende wijziging door de klant kan een wijziging van de prijs van het verblijf inhouden.

4.3. De informatie aangeboden via de website van de Camping, via e-mail of telefoon over prijzen die een indicatieve functie vervullen en is niet bindend, noch heeft contractuele waarde. Alleen de contractbevestiging per e-mail is bindend.

4.4. Toeristenbelasting niet inbegrepen: volwassenen vanaf 16 jaar € 0,66 per nacht en voor maximaal 7 nachten (bedrag onder voorbehoud van regelgevening door de bevoegde autoriteiten).

 

5.   WIJZIGINGSVOORWAARDEN

5.1. Elke wijziging van het contract moet door de eigenaar van de contract worden aangevraagd via e-mail naar [email protected]. Het wijzigingsverzoek wordt beoordeeld door het reserveringsteam en zij zullen per e-mail antwoorden als de wijziging is geaccepteerd.

5.2. Wijzigingen van de datums van het verblijf of van de categorie die een verlaging van de waarde van het gecontracteerde verblijf bewerkstelligen, worden slechts tot 45 dagen vóór de aankomstdatum aanvaard en zullen administratieve kosten van 30 euro met zich meebrengen. In geval van een verhoging van het bedrag van het verblijf, is een vooruitbetaling van het verschil vereist.

5.3. Elke wijziging van de data van het gecontracteerde verblijf of van de categorie van accommodatie of items die aan tarief zijn onderworpen, impliceert de toepassing van de prijs die van kracht was op het moment van de wijziging.

5.4. De beslissing van de klant om de tijd van het gecontracteerde verblijf niet te gebruiken, geeft geen recht op restitutie of compensatie van de betaalde prijs.

 

6.   ANNULERINGSVOORWAARDEN

6.1. Elke annulering van de contract moet per e-mail worden aangevraagd door de houder van de contract aan de e-mail [email protected]. Bij het aanvragen van de annulering van de contract ontvangt u een formulier dat moet worden ingevuld en ondertekend door de houder van de reservering.

6.2. Elk annuleringsformulier voor staanplaatsen dat meer dan 45 dagen vóór de gecontracteerde aankomstdatum wordt ontvangen, resulteert in de teruggave van het totaal van het verwachte bedrag minus 50 euro administratiekosten.

6.3. Elk annuleringsformulier voor bungalows dat meer dan 45 dagen vóór de gecontracteerde aankomstdatum wordt ontvangen, resulteert in de teruggave van het totaal van het verwachte bedrag minus 100 euro administratiekosten.

6.4. Elk annuleringsformulier dat minder dan 45 dagen vóór de gecontracteerde aankomstdatum wordt ontvangen, leidt tot verlies van het totale betaalde bedrag.

 

7.   BEZOEKEN

7.1. Elke persoon die toegang wenst tot het resort en niet in de contract wordt vermeld nadat het inchecken is voltooid, wordt beschouwd als een bezoeker.

7.2. Alleen bezoeken aan klanten die op de camping verblijven, zijn toegestaan.

7.3. Om veiligheidsredenen moeten alle bezoekers zich bij de receptie registreren, vergezeld door de houder van de reservering om het bezoek te autoriseren.

7.4. Het maximale aantal personen in de bungalows of percelen wordt toegepast gezien de bezoeken.

7.5. De openingstijden zijn vanaf 8.00 uur tot 22.00 uur

7.6. Elk bezoek moet langs de receptie gaan om uw vertrek van Camping Resort te melden.

 

8.   ANDERE VOORWAARDEN

8.1. Door een contract te maken heeft de klant de verplichting om de huurvoorwaarden en interne voorschriften van het campingresort te lezen, wat betekent dat de betaling acceptatie ervan inhoudt.

8.2. In geval van een nieuw huurcontract of aanpassing van een bestaande, zal een e-mail worden verzonden met alle details van het verblijf ter vervanging van een eerdere. Het is de verantwoordelijkheid van de klant om de informatie te verifiëren en in geval van fouten dit onmiddellijk te melden aan [email protected]. Als u dergelijke informatie niet ontvangt, neem dan contact met ons op binnen een maximale periode van 5 dagen vanaf de datum van het verzoek.

8.3. Het contract is persoonlijk en niet overdraagbaar.

8.4. Huisdieren zijn niet toegestaan

8.5. In geen geval mag het perceel door mensen worden bezet als de houder of zijn partner niet aanwezig is

8.6. Elke variatie van personen of andere concepten moet worden meegedeeld op hetzelfde moment van binnenkomst bij de receptie. In het geval dat een persoon of voertuig niet is geregistreerd, wordt deze in rekening gebracht vanaf het begin van het verblijf. Een vermindering van geregistreerde personen of voertuigen wordt pas toegepast vanaf het moment dat dit wordt gemeld bij de receptie met de bijbehorende armband of sticker.

8.7. De directie behoudt zich het recht voor om, afhankelijk van de bezetting, zones te openen en / of te sluiten zonder voorafgaande kennisgeving.

8.8. In geval van vertraging op de dag van aankomst, wordt het verblijf gehandhaafd totdat het betaalde bedrag is verbruikt en gedurende maximaal 48 uur als een schriftelijke kennisgeving is ontvangen op [email protected]. Als dit niet wordt gemeld, wordt het beschouwd als een annulering van de huur om 12.00 uur de dag na de verwachte aankomst.

8.9. Het is verplicht voor elke klant, metgezel of bezoeker om de armband ter plaatse en tijdens het verblijf te dragen.

8.10. Het is verplicht om de controlesticker te allen tijde op een zichtbare plaats in de auto te hebben.

8.11. De directie is niet verantwoordelijk voor het verdwijnen van persoonlijke objecten op het resort. Om deze reden biedt het klanten kluisjes te huur bij de receptie.

8.12. De directie behoudt zich het recht voor om openingstijden tijdens het seizoen te wijzigen, en faciliteiten te sluiten zonder voorafgaande kennisgeving.

8.13. Tijdens uw verblijf is het mogelijk dat fytosanitaire behandelingen en bestrijdingsmiddelen worden gebruikt om ongedierte te bestrijden.

8.14. De directie is niet verantwoordelijk voor mogelijke schade aan elektrische of elektronische apparaten die zijn beschadigd in de faciliteiten van het Camping Resort.

8.15. De directie is niet verantwoordelijk voor mogelijke incidenten die kunnen optreden als gevolg van ongepast gedrag van andere klanten.

8.16. Vergeet niet een annuleringsverzekering af te sluiten. Neem voor meer informatie contact op met onze afdeling boekingen:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

 

HEEFT U HULP NODIG?

Telefoon
+34 977 810 637
Fax
+34 977 811 411
E-mail:
[email protected]


Maandag tot Vrijdag vanaf 8:00 tot 19:00