.

SPA & WELLNESS CENTER

Playa Montroig heeft met het Spa & Wellness Center een ideaal oord om te relaxen en lichaam en geest tot rust te laten komen. In een ruimte met elegant en minimalistisch desgin, gelegen naast de hoofdingang, biedt de spa verschillende mogelijkheden om te genieten van therapieën en behandelingen. Een ervaring die zich loont en bijdraagt aan uw gezondheid.

 

Het aanbod aan behandelingen: De spa biedt een breed arrangement aan therapieën afkomstig van over de hele wereld, waarbij oude filosofiën gecombineerd worden met moderne technieken. U kunt genieten van verschillende massages, energie- en anti-stress therapiën en lichaams- en schoonheidsbehandelingen.

-Advies van de beste professionals. Therapeutische behandelingen zijn ook beschikbaar voor schoonheidsbehandelingen. Onze specialisten geven u advies en u zal geheel als nieuw en opgefrist terugkeren van uw vakantie.

-Luxe faciliteiten. De spa is voor de luxe van de gebruiker opgebouwd met hoogwaardige materialen en is vormgegeven met minimalistisch design, in de rustgevende kleuren variërend van grijs tot oker. De spa is een ideale plaats om van moderne faciliteiten te genieten, waaronder een jaccuzi, sauna, stoombad, 2 individuele massagacbines, Japanse tuin, solarium en relax ruimte.

Openingstijden

Gelieve ten allen tijden bij de receptie te informeren naar de openingstijden, omdat deze kunnen wijzigen. Wij helpen u graag in de receptie of u kunt telefonisch contact opnemen via 0034 977 810 637.