.

COSTA DAURADA

De eeuwenoude cultuur en de lange ervaring als toeristische bestemming, maken de Costa Daurada een geweldige plek om uw meest actieve vakantie door te brengen

Welkom bij de perfecte bestemming die u zeker betoveren zal en waar uw verblijf onvergetelijk zal zijn

Gelegen aan het meest exclusieve strand van de Costa Dorada, dicht bij Port Aventura, Aquopolis en het prachtige Romeinse Tarragona , zorgt ons camping resort ervoor dat uw vakantie een groot succes wordt.

Mont-roig del Camp is een gemeente die bij de Catalaanse steek Baix Camp hoort. Het ligt in het centrale deel van de streek, tussen de Sierra de Colldejou en de Middellandse Zee.

Het rijke erfgoed van ons land brengt u terug in de tijd. Beroemd vanwege de rijke geschiedenis, betoverende legendes en talloze mooie plekken zoals de kapel van de Mare de Déu de la Roca, een prachtig natuurlijk uitkijkpunt. De kapel is te bereiken via een weg door de rots vanaf de parkeerplaats via een bijzondere trap met een houten leuning. Het panoramische uitzicht vanaf deze unieke plek is gewoon spectaculair. Het werd het tweede huis van de beroemde schilder Joan Miró,die hier lange tijden verbleef aangezien zijn vader een boerderij bezat in Montroig. De hutten van droge steen of de kerk van Sant Miquel zijn kleine voorbeelden van de oudste geschiedenis van de gemeente.

Bezoek de charmante en onvergetelijke plekken die ons camping resort omringen zoals het mooieCambrils, Hospitalet de L’Infant of de filmische landschappen zoalsSiurana, de Priorat, de Serra de Llabería en nog veel meer dat u niet onverschillig zal laten, zowel vanwege de mooie geschiedenis als vanwege de plaatsen om bij weg te dromen.

Een vakantie op het Playa Montroig Camping Resort betekent een voor -en-na in uw vakanties. Ontdek de persoonlijke aandacht, de kwaliteit van onze dienstverlening en de prachtige omgeving die ons omringt. U komt zeker terug!!!

Ontdek Playa Mont-roig , en u vindt alles wat u van uw vakantie verwacht..

Wat heeft de Costa Dorada te bieden

GASTRONOMIE

Ontdek de befaamde mediterrane gastronomie, waarbij Cambrils het hoogtepunt van de beste culinaire traditie en de Priorat één van de meest gerenommeerde wijnstreken is

MEER INFORMATIE

CULTUUR

Grote artiesten als Gaudí zijn geboren aan de Costa Dorada en hebben hier geleefd, en anderen zoals Miró werden betoverd door haar schoonheid.

MEER INFORMATIE

BEZIENSWAARDIGHEDEN

U kunt met uw gezin genieten van het themapark Port Aventura of u kunt uw sport uitoefenen in de faciliteiten in de buurt of in de open lucht (golf, wandelen, mountainbiken, etc.).

MEER INFORMATIE

Aanbiedingen

Ontdek onze aanbiedingen en het belangrijkste nieuws