.
Camping in Style

ACTUALITEIT

26/02/2024

Highlight voor 2024: 12 nieuwe Sunrise Villas-bungalows

Na het daverende succes van Sunset Villas in 2023 kondigt Playa Montroig met genoegen de uitbreiding van haar aanbod aan met de indrukwekkende Sunrise Villas, beschikbaar vanaf 15 juni. Geïnspireerd door de helderheid en essentie van de Middellandse Zee, zijn deze accommodaties strategisch gelegen op slechts twee minuten van het strand en vijf minuten van de Splash Pool en Garden Pool.

In deze categorie presenteren we twee modellen: één met drie slaapkamers, ideaal voor gezinnen tot zes personen, en een andere met twee slaapkamers en twee badkamers, ideaal voor gezinnen van vier of vijf personen.

Boek nu een onvergetelijke vakantie voor uw gezin bij het charmante Sunrise Villas en dompel uzelf onder in de beste omgeving die Playa Montroig te bieden heeft!

ANDER NIEUWS

24/05/2024

"Best gelegen camping van Spanje" in de ACSI Awards

- Het resort is gekozen, dankzij de stemmen van haar klanten, als de best gelegen Spaanse camping in het land, vanwege de bevoorrechte ligging naast een kilometer lang strand. - Vorig jaar heeft dezelfde vereniging de accommodatie al erkend als de beste camping van het land.

LEES MEDEDELING

23/03/2024

Ontdek de spannende nieuwigheden van het seizoen 2024!

Op 22 maart openden we het seizoen 2024 en we zijn enthousiast om je een onvergetelijke ervaring te bieden in Playa Montroig Camping Resort.

LEES MEDEDELING