.
Camping in Style

ACTUALITEIT

14/05/2024

SPRING VIBES WEEKEND

Bereid je voor op een bruisend en energiek weekend bij Playa Montroig Camping Resort met het verwachte "Spring Vibes Weekend" van 17 tot 20 mei! Geniet van een scala aan activiteiten ontworpen voor alle leeftijden en smaken.

Mis op vrijdag 17 niet het live radioprogramma met Matina Codina van RAC 105, dat rechtstreeks wordt uitgezonden vanuit ons zwembad van 7 tot 11 uur. Beleef momenten vol plezier en gegarandeerde glimlachen tijdens de uitzending.

Laat je energie de vrije loop in de Fluo Zumba Night Masterclass of sluit je aan bij onze levendige groepsdansen onder de sterren. Duik in de liveconcerten van Marc Kooel en Mamboo Music, die beloven de sfeer te vullen met hun boeiende melodieën.

Voor gezinnen hebben we zowel leuke als educatieve workshops voorbereid, inclusief een Bubbels Show en een Familie Workshop. De kleintjes zullen genieten van opblaasbare attracties en kunnen deelnemen aan een hippie modeshow, met categorieën voor kinderen, volwassenen en groepen, waar geweldige prijzen te winnen zijn.

Voeg een vleugje solidariteit toe aan je ervaring door deel te nemen aan de activiteit "Zet je pet op", waarvan de opbrengsten gaan naar AFANOC om kinderen met kanker in Catalonië te helpen.

Vergeet ook niet onze eetzone te bezoeken, waar de foodtrucks wachten met een heerlijke verscheidenheid aan opties om alle smaken tevreden te stellen.

Mis dit spectaculaire weekend vol plezier, muziek en gemeenschap bij Playa Montroig Camping Resort niet! We kijken ernaar uit om onvergetelijke herinneringen met jou te creëren.

Bekijk hier het volledige programma.

ANDER NIEUWS

24/05/2024

"Best gelegen camping van Spanje" in de ACSI Awards

- Het resort is gekozen, dankzij de stemmen van haar klanten, als de best gelegen Spaanse camping in het land, vanwege de bevoorrechte ligging naast een kilometer lang strand. - Vorig jaar heeft dezelfde vereniging de accommodatie al erkend als de beste camping van het land.

LEES MEDEDELING

23/03/2024

Ontdek de spannende nieuwigheden van het seizoen 2024!

Op 22 maart openden we het seizoen 2024 en we zijn enthousiast om je een onvergetelijke ervaring te bieden in Playa Montroig Camping Resort.

LEES MEDEDELING